Paste cu bacon si cascaval la cuptor

de diaconta in Paste, 8 Aug 2010 | 14999 vizualizari

 

O reteta rapida,usoara si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 150 ml sos de rosii
  • 200 gr smantana
  • sare,piper,ulei

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si cascaval la cuptor:

Se fierb pastele si se razuieste cascavalul.

Separat se pregateste un sos astfel:

Se taie baconul felioare care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-a prajit,se scoate si in acelasi ulei se pune la prajit morcovul taiat rondele subtiri.Cand s-a inmuiat si morcovul se pune iarasi baconul,se condimenteaza,se adauga sosul de rosii si smantana si se lasa sa mai fiarba putin (cca 5 minute).

Sosul astfel obtinut se pune peste paste,se adauga si cascavalul,apoi se pune toata compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute,doar cat sa se topeasca cascavalul.

TIPS-URI

1

morcovii dau o savoare deosebita

2

cantitatile pot fi modificate dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.02.2012, 17:22

Giorgia,ma bucur ca-ti place.chiar sunt foarte bune

Zambareata 1

21.02.2012, 13:47

au fost foarte bune pastele,chiar acum mananc o portie,aseara sotul a mancat doua portii si a dus si azi la munca

diaconta 1

21.02.2012, 13:53

Giorgia,ma bucur ca v-au placut
eu nu mananc prea multe paste,dar facute in felul asta imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella